Pagina bestaat niet

Onze villa ligt een half uur van het strand van Vera en Garrucha. De bekende badplaats Mojácar ligt op 3 kwartier rijden.

Vera
Het historische stadje Vera en de bijhorende badplaats Vera-Playa, bieden een mengeling aan cultuur en strandplezier. Vera Playa is een populaire plek voor nudisten (anderhalve kilometer naturistenstrand). Het biedt ook uitstekende activiteiten zoals watersporten en golf. In Vera vindt men enkele gebouwen die een Romeins en Arabisch verleden verraden: de Kerk van de wedergeboorte, de Sint-Augustinuskerk en een interessant archeologisch museum. Ook de markt op zaterdag is zeker een bezoek waard.

Garrucha
Garrucha is een prachtig zeil- en vissersdorp, waar u kunt genieten van uitstekende stranden en heerlijke visrestaurants. Een wandeling over de uitgestrekte en gezellige boulevard is een aangename tijdsbesteding.

Mojácar
De populaire stad Mojácar is verdeeld in 2 delen. Het eigenlijke dorpje Mojácar ligt op een heuvel, en is nog traditioneel Spaans met smalle, steile straatjes. Het heeft enkele gezellige tavernes, pleintjes en restaurants. Het meer toeristische Mojácar ligt aan zee en heeft een strandpromenade met vooral restaurants, tavernes en pubs.

 

Terug naar overzicht