Pagina bestaat niet

Villa Damara: een oase van rust en ruimte!

Villa Damara is geregistreerd als officiële accommodatie bij de Junta de Andalucia Consejeria de Turismo y Deporte, conjunto apartementos Turisticos, 1 llave – Rural –  A/AL/00248.

Het is een 150-jaar oude boerderij, die verbouwd is in 4 luxe vakantieappartementen. De ligging is op ongeveer 490 meter boven zeeniveau. Onze villa bevindt zich in Las Labores, op 2 kilometer van de grote plaats Albox, waar u diverse supermarkten, restaurantjes, winkeltjes etc. aantreft. Elke dinsdag is er markt.
Ons kleinschalige appartementencomplex biedt plaats aan maximaal 15 gasten. U kunt Villa Damara ook helemaal afhuren. Kijk voor meer informatie bij Appartementen.
Op het 8.600 m2 grote terrein kan worden genoten van ons prachtige zwembad, de aangelegde tuin, ligstoelen en zitjes. Er zijn talloze plekjes om heerlijk te vertoeven. Of het nu onder de grote olijfboom is, op het (dak)terras of in de tuin is. U vindt altijd wel een geschikt plekje. In onze boomgaard staan olijfbomen, amandelbomen, vijgenbomen, druiven en citroenen. Ook sportief en actief gezien zijn er volop mogelijkheden in de omgeving zoals golfen, wandelen of fietsen. Kijk bij Omgeving voor meer informatie.
Wifi stellen wij gratis ter beschikking. Ook kunt u desgewenst gebruik maken van de wasmachine en droger. Alle binnenruimtes zijn rookvrij en huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

15% korting bij HolidayCars.com
Andalusië, dé ideale plek om met de auto te verkennen. Als gast van Villa Damara ontvangt u 15% korting op alle huurauto’s bij HolidayCars.com! Hoe? Klik op één van onderstaande links (afhankelijk van uw vliegveld), zoek uw huurauto en de korting wordt direct verwerkt in de huurprijs. Hiermee liggen Almeria, Granada en het strand binnen handbereik!

Alicante Airport

http://www.holidaycars.com/autohuur/spanje/alicante-airport/?pc=damara15

Almeria Airport
http://www.holidaycars.com/autohuur/spanje/almeria-airport/?pc=damara15

 [youtube_sc url=”KYiE66fSkIc”]